Odnosi z javnostmi

Strokovnjaki za odnose z javnostmi podjetju ali posamezniku pomagajo gojiti pozitiven ugled z javnostmi preko različnih neplačanih ali plačanih načinov komuniciranja, vključno preko tradicionalnih medijev, socialnih omrežji in preko osebnih odnosov. Strankam tudi pomagajo braniti njihov ugled med krizo, ki ogroža njihovo verodostojnost. Staro pravilo pravi: “Oglaševanje je tisto kar plačaš, publiciteta pa tisto na kar upaš.

Odnosi z javnostmi so dolgoročni proces, ki pa prinesejo večjo učinkovitost, kot samo oglaševanje. Ekipa PRO-SPECT bo na podlagi vaše dejavnosti oblikovala zgodbo. Zgodbo, ki jo najprej mora spoznati in sprejeti ena ključnih javnosti – to so vaši zaposleni in poslovni partnerji. To zgodbo bomo preko različnih načinov prenesli do ostalih javnosti, na njej gradili in večali vašo prepoznavnost in ugled. To zgodbo bomo vpeljali v vaše oglaševalske aktivnosti in zgradili celostno strategijo pojavljanja vašega podjetja ali vas samih. Z vami bomo kadar nas boste potrebovali.

Odnosi z javnostmi so proces strateškega komuniciranja, ki gradi obojestranske koristne odnose med podjetjem/organizacijo in njihovimi publikami.

IMATE VPRAŠANJE?

KONTAKTIRAJTE NAS


Zaupajte svoje želje naši ekipi, izpolnite spodnji obrazec in obljubimo, da odgovor prileti z bliskovito hitrostjo.

GSM:

+386 41 637 422

MAIL:

dejan[@]pro-spect.si