Bazeni energije – digitalno oglaševanje, spletna stran

Opis projekta

V sodelovanje s Klubom Ptujskih študentov že vrsto let skrbimo za spletno prepoznavnost največje zabave ob koncu šolskega leta. S skrbno zasnovanim ter izpeljanim načrtom digitalnega oglaševanja, vsako leto privabimo več tisoč zabave željnih pustnih šem.

  • upravljanje družbenih omrežij;
  • kreiranje ter upravljanje digitalnega oglaševanja (Facebook, Instragram, Google);
  • grafično oblikovanje;
  • svetovanje pri komuniciranju z javnostmi.

O naročniku

BAZENI ENERGIJE – največji “pool party” v Sloveniji je kombinacija glasbe, plesa, zabave, iger in rekreacije in je prava osvežitev za soparne poletne dni. Meseca julija se v Termah Ptuj zberejo več tisoč obiskovalcev, ki jih organizator razvaja s celodnevnimi atraktivnimi animacijami v vodi in ob njej, soncem, obilico adrenalinskega športa in rekreacije, nagradnimi igrami, spuščanjem po največjih toboganih v Sloveniji, špricanjem z vodnimi pištolcami, glasbo mednarodno znanih izvajalcev, plesom, porivanjem (v bazen) in adrenalinskimi preizkušnjami, vaterpolom in umetniškimi skoki iz 5 metrske skakalnice.

Organizator dogodka je Klub Ptujskih študentov.


Naj vas naša ekipa pripelje do ključnih uporabnikov

Kaj kaj objaviti? Ali lahko to objavim? Koliko denarja moram vložiti v Facebook oglas? Ali je oglaševanje na Googlu smiselno?

Upravljanje z družbenimi omrežji dandanes od vas zahteva vedno več časa, energije in kreative. Tako nehote zanemarjate svojo osnovno dejavnost ali pa svoje digitalne identitete ne izkoriščate kolikor bi jo lahko. Verjamemo, da boste z našo pomočjo dosegli še boljše rezultate. Vi se boste lahko povsem posvetili vaši primarni dejavnosti, med tem ko bo naša ekipa, seveda v tesnem sodelovanju z vašimi željami in cilji, poskrbela da bodo vaše storitve in izdelki prišli do ključnih ciljnih skupin.

IMATE VPRAŠANJE?

KONTAKTIRAJTE NAS


Zaupajte svoje želje naši ekipi, izpolnite spodnji obrazec in obljubimo, da odgovor prileti z bliskovito hitrostjo.

GSM:

+386 41 637 422

MAIL:

dejan[@]pro-spect.si