Hiša kuhinj – digitalno oglaševanje, spletna stran, oblikovanje

Opis projekta

Postavitev spletne strani, ki zasleduje najnovejše standarde, prilagodljivost vsem napravam in zaslonom in hkrati nudi obiskovalcem celovit ter moderen pregled nad storitvami, ki jih naročnik ponuja.

Za naročnika pripravljamo tudi oglaševalske kampanje na spletu (Facebook, Google, Youtube, Instagram), kjer njihove storitve približamo uporabnikom, ki fantazirajo o svojih sanjskih kuhinjah. Skrbimo tudi za grafične rešitve, celostno grafično podobo, predstavitvene brošure, plakate in spletne grafike.

O naročniku

Hiša kuhinj je sinonim za visoko kakovostno celovito storitev pri izbiri in postavitvi vaše kuhinje.  

Družinsko podjetje že več kot desetletje navdušuje svoje stranke  z vrhunskimi rešitvami. 


Bodite povsod kjer je potrebno

Agencija PRO-SPECT vam nudi celovite rešitve na področju spletnih strani, spletnih trgovin ter ostalih spletnih rešitev. Prisluhnili bomo vašim željam in potrebam in vam skupaj z zbranimi izkušnjami zasnovali spletišče, ki bo ustrezalo tako vam, kot vašim strankam.

Upravljanje z družbenimi omrežji dandanes od vas zahteva vedno več časa, energije in kreative. Tako nehote zanemarjate svojo osnovno dejavnost ali pa svoje digitalne identitete ne izkoriščate kolikor bi jo lahko. Verjamemo, da boste z našo pomočjo dosegli še boljše rezultate. Vi se boste lahko povsem posvetili vaši primarni dejavnosti, med tem ko bo naša ekipa, seveda v tesnem sodelovanju z vašimi željami in cilji, poskrbela da bodo vaše storitve in izdelki prišli do ključnih ciljnih skupin.

IMATE VPRAŠANJE?

KONTAKTIRAJTE NAS


Zaupajte svoje želje naši ekipi, izpolnite spodnji obrazec in obljubimo, da odgovor prileti z bliskovito hitrostjo.

GSM:

+386 41 637 422

MAIL:

dejan[@]pro-spect.si