Kurentanc – digitalno oglaševanje

Opis projekta

V sodelovanje s Klubom Ptujskih študentov že vrsto let skrbimo za spletno prepoznavnost enega največjih pustnih dogodkov v Sloveniji. S skrbno zasnovanim ter izpeljanim načrtom digitalnega oglaševanja, vsako leto privabimo več tisoč zabave željnih pustnih šem.

  • upravljanje družbenih omrežij;
  • kreiranje ter upravljanje digitalnega oglaševanja (Facebook, Instragram, Google);
  • grafično oblikovanje;
  • svetovanje pri komuniciranju z javnostmi.

O naročniku

Kurentanc že vrsto let velja za enega vrhuncev glasbenega programa ptujskega Kurentovanja. Vsakoletne polne dvorane potrjujejo, da se v Klubu ptujskih študentov za vse obiskovalce potrudijo in da vsako leto na prireditev pridejo z večjim veseljem kot leto poprej.

Dogodek je z leti prerasel v eno največjih enodnevnih zabav v pustnem času in že dolgo ne združuje več samo mladih, temveč maske vseh generacij.


Vaša naloga je, da skrbite za svojo osnovno dejavnost, ostalo prepustite naši ekipi

Kaj kaj objaviti? Ali lahko to objavim? Koliko denarja moram vložiti v Facebook oglas? Ali je oglaševanje na Googlu smiselno?

Upravljanje z družbenimi omrežji dandanes od vas zahteva vedno več časa, energije in kreative. Tako nehote zanemarjate svojo osnovno dejavnost ali pa svoje digitalne identitete ne izkoriščate kolikor bi jo lahko. Verjamemo, da boste z našo pomočjo dosegli še boljše rezultate. Vi se boste lahko povsem posvetili vaši primarni dejavnosti, med tem ko bo naša ekipa, seveda v tesnem sodelovanju z vašimi željami in cilji, poskrbela da bodo vaše storitve in izdelki prišli do ključnih ciljnih skupin.

IMATE VPRAŠANJE?

KONTAKTIRAJTE NAS


Zaupajte svoje želje naši ekipi, izpolnite spodnji obrazec in obljubimo, da odgovor prileti z bliskovito hitrostjo.

GSM:

+386 41 637 422

MAIL:

dejan[@]pro-spect.si